
Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην
ελληνική γαστρονομική παράδοση και την προώθηση
της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά τους καταναλωτές με τα προϊόντα του «Eλληνικού πρωινού».
Στόχος του προγράμματος είναι η ικανοποίηση του ξενοδοχειακού πελάτη μέσα από την γνωριμία του με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμού, η οποία είναι όχι μόνο γευστική αλλά και πολιτιστική.
Κατά συνέπεια, αποτελεί πρωταρχικό
στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού προϊόντος και κατ' επέκταση εργαλείο
προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Η εταιρεία PARMENION συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και υποστηρίζοντας ενέργειες που προωθούν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και τον τουρισμό γενικότερα.